Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
De Hôrster Tuin

Definitief gesloten groentewinkel niet helemaal uit de lucht

De ambachtelijke gemaks- en groentewinkel De Hôrster Tuin uit Horst sloot afgelopen januari de deuren voorgoed. Maar de gemaksproducten waarmee voormalig eigenaresse Annemarie Litjens naam mee maakte, blijven verkrijgbaar. Annemarie gaat namelijk aan de slag bij Keurslager Ferry Janssen in Sevenum. "Hier zal ik gaandeweg een mooi assortiment van De Hôrster Tuin onder gaan brengen. Heerlijke verse rauwkost- en maaltijdsalades (waaronder de ei van columbus en tonijnsalade), wraps, pokebowls en pizza's. De kwaliteit die je van ons gewend was, maar nu in Sevenum. Loop gerust eens binnen, ze hebben zoveel lekkere dingen. Oh ja, ook voor de dressings van Saveurs (o.a. Mopertingen) ben je bij Keurslagerij Ferry Janssen aan het goede adres", aldus Annemarie.

Het De Hôrster Tuin-assortiment is vanaf medio maart beschikbaar bij de slager. Een aantal klanten hebben al aangegeven om te zullen rijden.

Publicatiedatum: