Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tommy Tomato bezorgt miljoenste groentelunch

Drie jaar geleden leverde Tommy Tomato de eerste warme groentelunches op de Don Bosco school in Haarlem en afgelopen week serveerden ze het miljoenste bakje. Ze maakten er een feestelijk filmpje over waarbij ze ook een kijkje achter de schermen geven.

Inmiddels staat er een groot team en de groei moet nog beginnen, aldus een van de oprichters Bas Turk. "Afgelopen jaar groeiden we al keihard en ik dacht dat we ons aan het klaarmaken waren om de grote schaal aan te kunnen. Maar dat was naïef van mij. Want waar we in zaten, was de transitie van start-up naar scale-up. Die hebben we nu overleefd. En dit jaar wordt het spannende jaar waarin we gaan opschalen."

In 2024 trappen ze af met het thema UI-tbreiden, waarbij we ze zich concentreren op drie doelen in het eerste trimester. Ze willen opschalen van 2 naar 5 hubs, naast basisscholen ook groentelunches gaan bezorgen op kinderdagverblijven en een HR beleid neerzetten voor de 50 werknemers en 80 bezorgers/Health Angels.

Bron: Bas Turk, Tommy Tomato

Publicatiedatum: