Tholen - Het zijn twee extra drukke weken voor biologische fruitimporteur BeeFair Organic. Niet alleen debuteert het bedrijf deze week op de Fruit Logistica in Berlijn, BeeFair Organic staat ook voor het eerst als exposant op de Biofach in Neurenberg die volgende week op het programma staat.

Het team van BeeFair Organic

"We zijn nu vooral bezig met mango's uit Peru, daar zijn wat tekorten, dus dat is een uitdaging. En deze week is de eerste container Hass avocado's vanuit Peru vertrokken en gaan de eerste Williams peren uit Argentinië het water op", vertelt José Cubero, die zich bij BeeFair Organic voornamelijk richt op de inkoop. Hij runt het bedrijf samen met Roelant Komen en Erik Rustenburg samen met nog een verkoper, Bert van Leeuwen. De vier zijn voormalig collega's bij verschillende firma's geweest en hebben veel ervaring in de import en verkoop van biologisch overzees fruit.

De lijntjes zijn kort, aangezien BeeFair Organic naast de verkoop in Europa ook de beschikking heeft over een nauwe samenwerking met een firma in Peru en directe contacten met meerdere leveranciers. Yesy Lalupú geeft leiding aan het team aldaar. Vanuit het zusterkantoor is het mogelijk om klanten rechtstreeks te bedienen. Op de Fruit Logistica is het bedrijf te vinden in het exporteursgedeelte (hal 25, C-50). En op de Biofach staat BeeFair Organic in het Holland Paviljoen in hal 5.

Voor meer informatie:
José Cubero
BeeFair Organic Holland
ABC Westland 305
2685 DD Poeldijk
06 27823496
jose.cubero@beefairorganic.com
www.beefairorganic.com