Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Quik's introduceert op Fruit Logistica:

Nieuw koelvers aardappelmerk

Op de Fruit Logistica in Berlijn introduceert Quik’s een nieuw koelvers aardappelmerk voor de Europese consument. Op de beurs kunnen bezoekers kennismaken met PotatoLove. PotatoLove is niet zomaar een aardappelmerk, het is een innovatieve benadering van koelverse aardappelproducten.

"We hebben de balans gevonden tussen houdbaarheid en smaak, zodat onze producten de heerlijke smaak en aantrekkelijke uitstraling behouden die u van verse aardappelproducten verwacht. Het assortiment omvat een breed scala aan smaakvolle producten. Het onderscheidende kenmerk van PotatoLove is de T.H.T. van minimaal 28 dagen, zonder concessies te doen aan de smaak en verse uitstraling van het product", aldus Quik's.

"We werken met de aardappel als basisproduct, waar we oneindig veel mogelijkheden in zien. We willen consumenten inspireren met verschillende smaken en ideeën, zoals het toevoegen van bepaalde kruiden, om hen kennis te laten maken met verrassende gerechten om zo de veelzijdigheid van de aardappel te ontdekken. Met onze producten, voorgekookt of voorgebakken, kunnen consumenten gemakkelijk en efficiënt maaltijden bereiden, zelfs als ze minder bedreven zijn in koken."

Voor meer informatie: www.potatolove.com

Publicatiedatum: