Morning Kiss Organic en DiSilva Fruit lanceren een Tasty Trio fruitpakket, een assortiment van 2 pounds handgeplukt citrus en ander fruit. Dit aanbod combineert het gemak van kleine fruitformaten met verschillende keuzes in elke verpakking. Verpakt in hersluitbare zakken, is het fruitpakket beschikbaar in biologische en conventionele formaten.

Het premium fruitpakket bevat een mix van sinaasappelen, peren en rode appelen. Met een toewijding aan versheid en seizoensgebondenheid, roteren de variƫteiten in elk pakket met de seizoenen, wat de optimale smaak en waarde voor consumenten garandeert."We hebben deze producten ontworpen met gezinnen in gedachten - klein fruit, hersluitbare zakken en aantrekkelijke prijzen," zegt Nelly Czajkowski van DiSilva Fruit. "Drukke gezinnen hebben behoefte aan opties die voedzaam zijn en naadloos in hun hectische schema's passen. Het Tasty Trio biedt een verscheidenheid aan hoogwaardige vruchten in een handig pakket, wat tijd bespaart zonder concessies te doen aan smaak of versheid."

Het pakket biedt ook retailpartners de flexibiliteit van private label of gecontroleerde labelprogramma's, samen met marketing- en merchandisingondersteuning. Morning Kiss Organic is toegewijd aan het bevorderen van sterke partnerschappen met telers en klanten, met als missie de verkoop van biologische producten te stimuleren en duurzame teeltpraktijken te bevorderen.

Morning Kiss Organic, de biologische banner voor DiSilva Fruit, Gold Bell en Arrowfarms, belichaamt een "Return to Value" ethos, met prioriteit voor kostenefficiƫntie, verminderde voedselverspilling en responsief supply chain management.

Voor meer informatie:
Nelly Czajkowski
Morning Kiss Organic
Tel: +1 (617) 884-9033
+1 (617) 884-9033 (avocado's, citrus en sap)
+1 (617) 884-8685 (aardappelen, uien en groenten)
nelly@disilvafruit.com
www.morningkissorganic.com