Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Inzamelingsactie Kamps en Scherpenhuizen

Fase 3 van project voor heropbouw Marokko gestart na inzamelingsacties

Op 8 september 2023 veranderde het leven van velen voorgoed. Het was de dag waarop een groot gedeelte van Marokko getroffen werd door een allesverwoestende aardbeving. Kamps (partner van Scherpenhuizen) heeft teeltlocaties en een pakstation nabij het rampgebied. Velen werden getroffen, waaronder medewerkers en hun families.

Kamps en Scherpenhuizen kwamen samen in actie en zamelden geld in om de slachtoffers te helpen. Rachid Rida, general manager van Kamps Beans Morocco vertelt wat er al is bereikt en wat er de komende maanden gaat gebeuren. "In de eerste periode na de aardbeving vorig jaar is geld besteed aan acuut benodigde zaken als tenten, dekens, voedsel e.d."

"Inmiddels wordt er samengewerkt met de Faailkhair Foundation. Via deze foundation zijn in projectvorm Tawja 1 en 2 al diverse woningen opgeleverd voor diegenen die het hardst hulp nodig hadden. Inmiddels is gestart met fase 3 van het project: een huisvestingsproject voor nog meer families in combinatie met o.a. ruimtes voor scholing, mogelijkheden voor het genereren van inkomsten, het houden van vee en aanleg van tuinen om zelf eten te verbouwen."

"Op deze manier wordt bijgedragen aan duurzame verbetering van levensomstandigheden voor de getroffen families en hun omgeving. Het is hartverwarmend om te zien hoe de hele gemeenschap hard meewerkt om in slechts 5 maanden tijd deze fantastische resultaten voor elkaar te krijgen."

Voor meer informatie:
Scherpenhuizen
Erik Franzen
+31 (0)40 2495000
www.scherpenhuizen.nl

Publicatiedatum: