Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Worteldame' met 35 worteltatoeages

Zizi Howell, ook wel bekend als de "Worteldame", heeft een buitengewone obsessie voor wortelen. Ze is de trotse eigenaar van 35 worteltatoeages en meer dan duizend stukken wortelmemorabilia. Haar toewijding strekt zich uit tot haar dieet, aangezien ze dagelijks drie maaltijden op basis van wortelen consumeert. Zizi's fascinatie voor wortels heeft ook een emotioneel aspect; na het overlijden van haar moeder spaarde ze vier jaar om een op maat gemaakte, zes voet hoge glasvezelwortelurn ter waarde van $4.000 te kopen, waar ze nu de as van haar moeder in bewaart.

Deze unieke obsessie begon meer dan 40 jaar geleden en is een bepalend deel van haar identiteit geworden. Interessant is dat Zizi, die geen familiegeschiedenis van rood haar heeft, het leven schonk aan een roodharige zoon, wat haar verbinding met wortels verder versterkte. Ondanks haar enthousiasme zijn haar tienerzoon en echtgenoot minder enthousiast over het overnemen van haar wortelliefhebbende levensstijl.

Bron

Publicatiedatum: