Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Koppert Cress wint FSIN Foodcourt Award

Koppert Cress is winnaar geworden van de FSIN Foodcourt Award 2024. Het teeltbedrijf van natuurlijke, innovatieve ingrediƫnten, die chefs kunnen gebruiken om de smaak, geur en presentatie van hun gerechten te intensiveren, kreeg voor hun gerecht op de FSIN Foodcourt de meeste stemmen van de bezoekers van het FSIN Brunchcongres 2024.

Chefs Eric Miete en Iljan Rakipi presenteerden namens Koppert Cress een gefrituurd shiso-blad in een tempura-beslag, met een compote van rode biet. Het geheel werd gemarineerd in shiso-azijn, zalotti-blossom en kaffir-lime, met in het donker geteelde groente (morar shoot, sweet peeper en fennel shoot).

Het was de bedoeling van Miete en Rakipi om met het gerecht een smaakexplosie in de mond te veroorzaken. Afgelezen aan de stemuitslag op de FSIN Foodcourt is het culinaire duo uitstekend geslaagd in hun opzet. Koppert Cress werd overtuigend tot winnaar uitgeroepen door de Brunchcongres-bezoekers en volgde zo de winnaar van vorig jaar, Bonduelle, op. Namens Koppert Cress reageerde Egon Verstraeten, national accountmanager Benelux, verheugd op de winst van de FSIN Award.

FSIN Brunchcongres 2024
Het FSIN Brunchcongres werd op dinsdag 9 januari gehouden tijdens de Horecava in de Amsterdamse RAI. Ruim twintig leden van het FoodService Instituut Nederland verzorgden in gezamenlijkheid de afsluitende FSIN Foodcourt en streden zo met hun gerechtjes om de FSIN Foodcourt Award 2024. De bezoekers van het brunchcongres konden tijdens en bij het verlaten van het evenement stemmen op het product of gerecht dat zij het lekkerst of het meest innovatief ervaarden. De aan de collegiale wedstrijd verbonden FSIN Foodcourt Award zal binnenkort worden uitgereikt door Inga Blokker, directeur van het FSIN.

Voor meer informatie:
Koppert Cress
+31174242819
info@koppertcress.com
www.koppertcress.com

Publicatiedatum: