Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Martin Bruggeman stopt als groenteman en gaat verder in werkfruit

Tholen – Martin en Rolien Bruggeman stropen nog eenmaal de mouwen op om hun klanten tijdens deze feestmaand te voorzien van AGF, maaltijden en lekkere happen. Daarna stoppen ze in de winkel en gaat Martin door met het leveren van werkfruit, een activiteit die hij in de loop der jaren flink heeft uitgebouwd. Het winkelpunt in het hart van winkelcentrum Schelfhorst gaat niet verloren. De winkel wordt overgenomen door organisatie Uw Groenteman, een samenwerkingsverband van groentemannen die aangesloten zijn bij groothandel Willem Dijk AGF.

De huurverlenging was een moment voor Martin Bruggeman de knoop door te hakken om na 32 jaar te stoppen met zijn winkel op naar eigen zeggen “de mooiste plek van de stad”. De winkel ligt precies op de samenkomst van drie looproutes vanuit de entrees van winkelcentrum Schelfhorst in Almelo. Op zoek naar een opvolger hoefde Martin Bruggeman dan ook niet. “Ik zou voor 5 jaar het huurcontract moeten verlengen en dat zag ik niet zitten. Ik heb dus de huur opgezegd en dat geventileerd en toen was er interesse. Een hele leuke optie omdat Uw Groenteman blijft en ook het personeel kan blijven”, vertelt Martin die blij is dat het winkelpunt niet verloren gaat. “We hebben in die 32 jaar natuurlijk een heel grote klantenkring opgebouwd, dus dat zou heel jammer zijn voor alle klanten.”

Martin Bruggeman (62) zelf gaat niet stoppen met werken. Hij zet zijn activiteiten als leverancier van bedrijfswerkfruit in januari 2024 voort. Hoe dat er precies uit gaat zien is nog niet duidelijk. “De focus ligt nu nog op de winkel, want daarmee zijn we nog erg druk. We gaan door tot de Kerst en daarna hebben we een hele week vrij, heerlijk”, besluit Martin.

Voor meer informatie:
Uw Groenteman Martin Bruggeman
Binnenhof 39
7608 KH Almelo
Tel.: +31 (0)546 868097
[email protected]
www.martinbruggeman.nl