Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Woedende Jean Claude van Damme gooide papaja naar producent

Jean-Claude Van Damme, de bekende acteur, vertelde onlangs openhartig aan de Mirror over een heftige ontmoeting met een filmproducent tijdens de productie van "Double Impact" uit 1991. Frustratie over de poging van de producent om het budget van de film te verlagen vanwege financiële verliezen elders, leidde ertoe dat Van Damme nogal impulsief een grote papaja naar hem gooide.

Gelukkig ontweek de producent het fruit, wat ervoor zorgde dat hij niet gewond raakte. Maar de boodschap was wél duidelijk. Van Damme kan achteraf de humor er wel inzien van dit incident, maar is zich wel bewust van het feit dat een dergelijke actie tegenwoordig kan uitmonden in een rechtszaak en is alsnog opgelucht dat de producent ongedeerd was. De smijtactie had wel effect, want de producent ging niet verder met het verlagen van het budget en de film werd uiteindelijk een opmerkelijk kassucces.

Bron

Publicatiedatum: