Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Overlijdensbericht Marco Jansen van P&M Jansen Transport

"Helaas hebben wij afgelopen zondag plotseling afscheid moeten nemen van Marco Jansen. Hij is overleden aan een hartstilstand in zijn eigen huis", zo melden zijn broers.

Marco begon zijn carrière in de AGF als zestienjarige bij Van Dijk Delft in de loods, gevolgd op de vrachtwagen bij Dijco/Van Dijk Delft. Na twee jaar is hij aan zijn avontuur begonnen om een eigen transportbedrijf te beginnen samen met zijn vader Peet Jansen. Zo is P&M Jansen Transport Rotterdam ontstaan. De broers Dennis en Jeffrey zetten dit bedrijf voort, wat volgend jaar alweer 30 jaar bestaat.

"Marco stond bekend als een verschrikkelijk harde werker die de nodige tegenslagen heeft gekend in zijn leven. De laatste 3,5 jaar was hij alleenstaande vader en wist dit ook voor elkaar te boksen met zijn vier dochters. Marco is 50 jaar oud geworden en zal verschrikkelijk gemist worden door familie, vrienden en collega’s."

Klik hier om de rouwkaart te bekijken

Condoleances kunnen gestuurd worden naar [email protected]

Publicatiedatum: