Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Topchefs gaan naast groenten steeds meer aan de slag met fruit

"Púre rijkdom om met fruit te koken", zegt Michael van der Kroft van Tres in Rotterdam tegen Quote. "Met fruit is zo veel te doen. De laatste vondst is stoofvlees gemaakt van gefermenteerde rabarber en semigedroogde pruimen." Koken met groenten kennen we natuurlijk wel, maar er zijn ook chefs die aan de slag gaan met fruit. Lees hier meer.

Publicatiedatum: