Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe pallettrucks en (double stock) stapelaars

Motrac heeft haar assortiment uitgebreid met tien technisch verbeterde modellen pallettrucks, stapelaars en double stock stapelaars van Linde Material Handling (MH). Zo kunnen klanten hun laad- en losprocessen productiever maken, zo melden ze. Bij alle varianten is het staplatform standaard ontkoppeld van het chassis om bestuurders te beschermen tegen trillingen en schokken.

"Innovatieve stabilisatiewielen zorgen voor extra stabiliteit tijdens transport en het verplaatsen van de lading. En de trucks bieden nóg meer voordelen, zoals rijsnelheden tot 14 km/u, een verder ontwikkelde, ergonomische stuurbekrachtiging en innovatieve veiligheids- en energieoplossingen."

"Goederenontvangst en expeditie zijn in een magazijn dé plekken met de meest veeleisende taken in de intralogistiek," stelt Peter Klug, Product Manager Warehouse Technology, Linde Material Handling. Op deze knooppunten van interne en externe logistiek zijn, vooral op piekmomenten, veel medewerkers en trucks tegelijkertijd in een beperkte ruimte om grote hoeveelheden goederen te verplaatsen.

Om ervoor te zorgen dat alles soepel en vooral veilig verloopt bij de laadperrons, containers en opslagruimten, ondanks de aanzienlijke tijdsdruk, moeten de trucks precies zijn afgestemd op de eisen van de bestuurders. Wat nodig is, zijn krachtige, ergonomische en veilige trucks die weinig service nodig hebben en online in te regelen zijn. "De nieuwe Linde modellen met vaste en opklapbare bestuurdersplatforms zijn erop gericht om aan deze hoge eisen van klanten te voldoen," stelt Klug.

Voor meer informatie:
Motrac Intern Transport
Rondebeltweg 51
1392 BP Almere
+31 (0)88 7377 772
[email protected]
www.motrac.nl

Publicatiedatum: