"Wat er in mijn hoofd zit, is een fysiek restaurant waar groenten de hoofdrol hebben. Ik heb altijd al wat meer met groenten willen doen namelijk. Een verdeling van tachtig procent groenten en twintig procent vlees of vis, alleen maar lokaal geproduceerd, lijkt me ideaal." Een halfjaar geleden sloot chef-kok Pieter Bosters zijn sterrenrestaurant Mijn Keuken in Wouw, zo schrijft BN De Stem. Inmiddels heeft hij zijn draai weer gevonden en droomt hij van een eigen groentenrestaurant. Lees hier meer.
Gerelateerde artikelen → Zie meer
-
"Belgische keuken verdient meer internationale erkenning"
-
Bijna 7 procent Nederlandse bedrijven ervaart problematische schulden
-
Jitse Groen stopt als CEO van Just Eat Takeaway.com
-
Horeca en retail groeien in najaar 2025, maar tempo vlakt af
-
Food100: dit zijn de 6 Foodhelden van 2025
-
Ivo Steffens nieuwe algemeen directeur Vermaat Nederland
-
Gids voor natuurinclusieve catering moet inkopers helpen bij verduurzaming
-
"Flower sprouts passen perfect binnen ons ruime foodservice-assortiment"
-
Nederlandse chefs in de prijzen bij We’re Smart Awards in Londen
-
Combigro Helmink Foodservice sluit zich aan bij VHC Groep