Vijf jaar geleden werden, bij toeval, voor het eerst in Nederland truffels gevonden. Truffels worden in de betere restaurants gebruikt als (duur) ingrediƫnt bij met name Italiaanse gerechten. De laatste jaren werd de zogenaamde zomertruffel op meerdere locaties in het rivierengebied en in Limburg aangetroffen.
Gerelateerde artikelen → Zie meer
-
Kiara zet de deur open voor onafhankelijke telers in Nederland en België
-
Ziekten en klimaat bedreigen fruitteelt: veredeling in stroomversnelling
-
Proeven met paarse ananas in Australië
-
Nieuwe Red Heart K-Grapes uit Zuid-Korea op Amerikaanse markt
-
Tree Composites wint KVK Innovatie Top 100
-
Tobias Camman en Camiel Kesbeke introduceren de Dikke Pickle
-
Kunstproject laat rottende groenten en fruit tot leven komen
-
Murcia presenteert nieuw mandarijnras Mina met sterke bewaar- en kleureigenschappen
-
Vier nieuwe mandarijnenrassen in Uruguay
-
Oostenrijk introduceert nieuw aardappelras Benjamin via Billa-supermarkten