Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bananenwijn

Een liefhebber van biologische tuinbouw in Kenia heeft banaan gebruikt om er wijn van te maken. Het gistingsproces duurde vrij lang om het gewenste resultaat te bereiken en duurde meer dan tweeënhalve maand. Ze beschreef de drank als zoet: "Ook een zoet, rijp bananenaroma en precies op tijd voor het winterweer hier."

De wijn wordt gemaakt van een combinatie van suiker, gist, kruidnagel, water en kaneel, allemaal gecombineerd met de bananen. Het proces vereist een aantal gesneden bananen met schil. De smaak van de wijn hangt af van de rijpingsgraad, net als bij andere wijnen. Hoe langer de wijn gefermenteerd is, hoe beter de smaak.

Bron: kenyans.co.ke

Publicatiedatum: