Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Meuleman sluit na 63 jaar de deuren

De lekkere Groentewinkel wordt maaltijdwinkel DOK to Go

Tholen - Frank Meuleman heeft de sleutel van zijn winkel overgedragen aan de nieuwe eigenaren. De van oorsprong groentewinkel van zijn vader, die Frank al doorontwikkelde tot een winkel zowel gespecialiseerd in AGF als in maaltijden zal verdergaan onder de naam DOK to Go.  

Groentewinkel Meuleman opende in 1959 de deuren in winkelcentrum Plantage in Beverwijk. Het is een begrip in de regio, maar na 63 jaar verdwijnt de naam Meuleman. Frank nam de zaak over van zijn vader en is een van de drie winkels die vanaf het begin af aan in het winkelcentrum zijn gehuisvest. Na ruim 30 jaar met passie en energie de winkel te hebben voortgezet, vindt hij het welletjes. Frank: “In een groentewinkel werken is topsport. Zes dagen in de week om 6:00 uur aan de maaltijden beginnen en als de winkel om 18:00 uur dichtgaat is het werk nog niet klaar.” 

Daarom stopt hij per 27 mei met het plan eerst even een tijd wat rustiger aandoen. Daarna ziet hij wel wat op zijn pad komt. De winkel en het personeel gaan verder met de nieuwe eigenaar, restaurant ‘De Open Keuken’, onder de naam ‘DOK to Go’."60 jaar ziel en zaligheid van Meuleman Groente en Fruit wordt nu voortgezet met 23 jaar kook en gast ervaring van De Open Keuken!", zo meldden de nieuwe eigenaren Alex Oerlemans en Jeroen Broekkamp.