Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Overname Aldi-winkels door Deense Rema 1000 onderzocht

Denemarken: Overname Aldi-winkels door Rema 1000 wordt nader onderzocht
De overname door Rema 1000 van de meerderheid van de Aldi-keten in Denemarken wordt volgens berichten in de media verder onderzocht door de lokale mededingingsautoriteiten. Nieuwsportaal E24 meldde dat de Deense Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens (mededingings- en consumentenautoriteit) haar onderzoek naar de fusie verplaatst van "fase 1" naar "fase 2", een proces dat waarschijnlijk 90 dagen langer zal duren.
Bron: esmmagazine.com 

VK: Groenteboxbedrijf Riverford wordt 100% eigendom van personeel nu oprichter belang verkoopt voor € 11,4 mln
Het bio-groenteboxbedrijf Riverford wordt voor 100% eigendom van het personeel, nadat oprichter Guy Singh-Watson ermee heeft ingestemd zijn resterende belang van 23% te verkopen voor bijna € 11,4 mln.
Bron: theguardian.com 

VK: Asda overlegt over loonsverlaging voor 7.000 werknemers
Supermarktketen Asda overweegt het loon van 7.000 werknemers in het zuidoosten van Engeland te verlagen om het in overeenstemming te brengen met zijn andere winkels. Het personeel van 39 winkels buiten de M25 krijgt al tientallen jaren meer betaald om de hogere kosten van levensonderhoud dichter bij Londen te compenseren.
Bron: bbc.com 

Ierland: Aldi gaat dit jaar € 7,2 mln investeren in 6 extra energiezuinige winkels
Aldi Ierland zal in 2023 € 7,2 mln investeren in de verbetering van 6 winkels in het hele land. Naast de onlangs geopende gerenoveerde winkel in Athy, zullen Bandon, Ballinasloe, Mullingar, Sandyford en Cashel deel uitmaken van het bekroonde Project Fresh retrofitting-programma van de supermarkt, waarbij de infrastructuur van een winkel wordt herzien met energiebesparende verbeteringen. Dit jaar heeft Aldi Project Fresh Enhanced in het leven geroepen, waarbij voor het eerst spannende nieuwe units zoals een stand met verse kruiden, een speciale brood- en gebakafdeling en een Health and Beauty-afdeling zullen worden geïnstalleerd bij de komende vernieuwingen.
Bron: aldipresscentre.ie 

 

Publicatiedatum: