Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw-Zeelandse rode peer PiqaBoo is een hot seller in China

De nieuwe PiqaBoo rode peren die uit Nieuw-Zeeland zijn geĆÆmporteerd kwamen onlangs in China aan en worden goed verkocht.

PiqaBoo rode peer (rasnaam "Puri P009") is een gepatenteerd rood perenras dat gedurende 20 jaar zorgvuldig is geselecteerd en veredeld door Plant & Food Research (PFR) in Nieuw-Zeeland. Ze erft perfect de ouderlijke voordelen van de Chinese rode peer, de Japanse en Koreaanse zandpeer en de Westerse peer. Het is een uniek ras met mooie rode kleur, delicaat vruchtvlees en een sterk fruitig aroma. Naast het witte vruchtvlees en de knapperig zoete smaak heeft hij het unieke aroma van tropisch fruit.

PiqaBoo rode peren zijn zeer gewild op de markt vanwege hun unieke smaak en uitstekende aroma. Naarmate meer en meer consumenten deze peer proeven, blijven de vraag en het enthousiasme groeien en neemt ook de teelt van jaar tot jaar toe. Dit is onlosmakelijk verbonden met het strenge beheer van Prevar Limited uit Nieuw-Zeeland, de eigenaar van de rassenrechten. Tijdens het hele proces van planten, oogsten en verpakken besteden zij veel aandacht aan kwaliteitscontrole, evenals aan de werking van het merk om ervoor te zorgen dat de consument fruit van hoge kwaliteit krijgt. "Wij geloven dat deze unieke vrucht een zeer opwindende toekomst heeft," aldus Amanda Lyon van PiqaBoo.

PiqaBoo komt oorspronkelijk uit Nieuw-Zeeland en is goedgekeurd voor aanplant in Nieuw-Zeeland en Europa. Het is de bedoeling om in de toekomst ook in andere regio's geautoriseerde aanplant te ontwikkelen om het hele jaar door op het noordelijke en zuidelijke halfrond aan de groeiende vraag van de consumenten te kunnen voldoen.

Shenzhen SVM Variety Management (SVM) is verantwoordelijk voor het beheer van de geautoriseerde aanplant en de verkoop van dit ras in China. SVM zal dit ras samen met zijn partner Joy Wing Mau Fruit Technology Group beheren en promoten. Dit ras is nu in China in de proefplantingsfase gekomen en zal in de toekomst worden toegelaten voor commerciƫle aanplant.

Voor meer informatie:
[email protected]

Publicatiedatum: