Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jurgen Troch neemt stokje bij Primoris Belgium over van Carine De Clercq

Jurgen Troch is vanaf 1 mei 2023 de nieuwe directeur van Primoris Belgium. Jurgen heeft in het verleden reeds 10 jaar bij Primoris gewerkt als hoofd labo en heeft zich het afgelopen jaar opnieuw ingewerkt door nauw samen te werken met alle afdelingen. "We zijn er dan ook van overtuigd dat we dankzij zijn ervaring en scherpe inzichten Primoris verder kunnen uitbouwen tot een toplabo. Jurgen kiest duidelijk voor een klantgerichte aanpak met een stevige nadruk op kwalitatieve ondersteuning, waarbij hij de ervaring als hoofd labo wil gebruiken om de klant en het labo nog dichter bij elkaar te brengen", zo meldt Primoris.

Jurgen neemt hier als directeur het roer over van Carine De Clercq, die haar focus nu algeheel bij Primoris Holding legt. "We danken Carine voor haar jarenlange toewijding en zijn enorm benieuwd om te zien hoe ze het internationale landschap van de volledige groep zal vormgeven in de toekomst."

Voor meer informatie:
Primoris
Technologiepark 90
9052 Zwijnaarde
+32(0)933 010 10 
[email protected]  
www.primoris-lab.com  

Publicatiedatum: