Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hof van Heusen finalist in top 5 Foodspecialiteiten winkels

Tholen - Klanten van Hof van Heusden is het niet ontgaan dat Hof van Heusden al behoort tot de top 5 van Nederlands Beste Foodspecialiteiten winkels. De volgorde van die top 5 wordt op maandag 5 juni bekend, maar eigenaren Theo en Petri Nieuwenhuis zijn al supertrots op deze prestatie. 

De lat ligt hoog en dat is ook de reden van Hof van Heusden om mee te doen. Theo: "Hof van Heusden is niet zomaar finalist geworden, maar daar is een strenge en zorgvuldige selectie aan vooraf gegaan. Eerste vereiste is dat alle deelnemende winkels gecertificeerd zijn. Hierin worden zaken beoordeeld als winkeluitstraling, klantgerichtheid, klanttevredenheid en hygiëne en voedselveiligheid. Tijdens de  voorronde van de competitie is de winkel bezocht door meerdere vakjuryleden en een mysterieshopper. Dit heeft geleid tot de selectie van vijf finalisten. De komende weken wordt de winkel opnieuw beoordeeld door een expert op het gebied van winkels, een expert op het gebied van voedselveiligheid, een mysterieshopper en een chef-kok."

Onder de finalisten is Hof van Heusden de enige winkel die ook AGF verkoopt. Oorspronkelijk wordt de wedstrijd georganiseerd vanuit de kaas- en notenbranche. Aangezien Theo begonnen is in het vak op de markt waar hij AGF verkocht, is AGF nog altijd een belangrijke basis van zijn winkel. "Vanuit de markt ben ik overgestapt naar een AGF-winkel, daar kwam eerst kaas bij en in de loop der tijd steeds meer delicatessen. We hebben inmiddels een heel uitgebreid assortiment voor de dagelijkse boodschappen, maaltijden, sappen, soepen maar ook kruidenierswaren en zelfs schoonmaakmiddelen. Naar schatting neemt één op de vier klanten AGF mee, dus dat is nog altijd een belangrijk onderdeel", vertelt Theo,

Toonen Winkelinterieurs deelde in bovenstaand Facebookbericht  foto's van de topspeciaalzaak die hen in 2016 en 2018 de opdracht gaven om hun winkel te helpen inrichten.   

AGF wordt ingekocht bij groothandel Harrie Goesten waar Theo zijn vaste verkoper heeft. "Die weet precies wat ik wil, en nog belangrijker wat ik niet wil. Als de bloemkool niet goed of onbetaalbaar is, dan hebben we geen bloemkool. Aan klanten is dat goed uit te leggen, die hebben daar wel begrip voor", besluit Theo. 

Theo en Petri Nieuwenhuis
Hof van Heusden
T: 0416 663 832
[email protected] 
www.hofvanheusden.nl