Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Morrisons beperkt verkoop van paprika's tot twee per klant

Morrisons heeft de verkoop van paprika's beperkt tot twee per klant, omdat het ongebruikelijke koude weer het aanbod lijkt te beperken. Diverse groente- en fruitproducten, waaronder tomaten, zijn dit jaar tot nu toe schaars geweest, wat ook deels te wijten was aan het slechte weer in Spanje en Marokko.

In andere supermarkten, zoals Waitrose, worden minder paprika's aangeboden, hoewel de retailer het product tot dusver niet heeft gerantsoeneerd. "Spanje is van groot belang voor de bevoorrading van Britse winkeliers in de winter en bijna elke retailer in het Verenigd Koninkrijk zal hier paprika's vandaan halen", aldus een bron uit de sector.

Volgens deskundigen heeft het slechte weer weliswaar een rol gespeeld bij het tekort aan groenten en fruit in de winter en het voorjaar, maar ook Brexit. Supermarkten in het Verenigd Koninkrijk zijn "vreselijk getroffen door Brexit" nu ze worstelen met het slinkende aanbod van groenten en fruit, vertelde de voormalige CEO van Sainsbury eerder aan LBC.

Bron: inews.co.uk

Publicatiedatum: