Dole brengt nieuwe, zoetere ananas op de markt

Dole Food Company introduceert een nieuwe sappigere, meer aromatische en goudkleurige ananas als antwoord op de vraag van de consument naar een zoetere ananas.

De nieuwe DOLE® Golden Selection® ananas arriveert medio april in geselecteerde supermarkten in de VS en Canada. De nieuwe vrucht, die uitsluitend in Costa Rica duurzaam wordt geteeld, is zoeter van smaak en biedt een levendigere tropische smaak die de gebruikelijke zoete en wrange toetsen van de ananas in evenwicht brengt en de smaakbeleving verbetert.

Minder dan zes procent van alle ananassen van het bedrijf voldoet aan de smaak- en uiterlijke vereisten om als DOLE Golden Selection Ananas te worden aangemerkt. Het nieuwe fruit zal in beperkte hoeveelheden beschikbaar zijn, afhankelijk van het seizoen en de beschikbaarheid.

"In de 122 jaar dat Dole ananassen teelt in Hawaï, Centraal- en Zuid-Amerika en de rest van de tropen, hebben we geleerd wat er nodig is om deze vrucht te telen", aldus William Goldfield, directeur bedrijfscommunicatie. "Hoewel alle Dole-ananassen mals en zoet zijn en boordevol voedingsstoffen, gezonde enzymen en vitamine B6 en C zitten, overtreffen deze nieuwe Golden Selection Pineapples in alles en hebben ze net iets meer smaak."

Voor meer informatie:
Bob Ochsner
Dole  
bochsner@rocketlaunchagency.com
https://www.dole.com/en/golden-selection  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.