ZLTO

ZLTO en stichting Metadidomi (Sint Annaland) houden in maart 2023 een grote inzameling van zaai- en pootgoed voor Oekraïne. De ingezamelde goederen worden door de stichting vervoerd naar de zwaarst getroffen gebieden en via een fijnmazig netwerk van lokale kerken uitgedeeld aan de armste inwoners. Zo kunnen zij bij hun woning een groentetuin aanleggen en zelf voedsel produceren voor de zomer én de volgende winter.

Heb je een restpartij over of kun je wel wat zaai- en pootgoed missen? Bel, app of mail Evert van Dijke van stichting Metadidomi via e.vandijke@metadidomi.nl,  telefoon 06 3860 9645 of app +38 06 6701 6285.

Heb je geen zaai- en pootgoed, maar wil je deze actie van boeren en tuinders toch steunen? Maak dan een bijdrage over op IBAN NL33 INGB 0659 7320 25, Stichting Metadidomi, Sint Annaland (ANBI-erkend) onder vermelding van ‘zaai- en pootgoed’.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.