Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Omzetstijging Britse aardappelteler

De Britse aardappelteler AH Worth and Company heeft voor het jaar tot 31 mei 2022 een omzet gerapporteerd van £112,7 miljoen (128 mln euro), tegenover £80 miljoen (90,9 mln euro) in 2021.

De winst vóór belasting ging in dezelfde periode van £2,5 miljoen naar £1,5 miljoen (2,8 mln euro naar 1,7 mln euro).

"De oogst voor 2021 zag een terugkeer naar de verwachte opbrengsten voor tarwe, wat een aanzienlijke stijging was na een mindere oogst in 2020. De oogst van aardappelen daalde echter op jaarbasis," volgens een verklaring van het management.

"De koopgewoonten in de retailsector beginnen zich te stabiliseren nu de winkelpatronen van voor de pandemie zich beginnen te herstellen; logistieke uitdagingen en stijgende kosten blijven echter druk uitoefenen op de toeleveringsketen", aldus www.insidermedia.com.

Het bedrijf blijft voortbouwen op zijn veerkrachtige reactie na de wereldwijde impact van Covid-19 door zijn klantenbestand betrouwbaar te blijven ondersteunen en er tegelijkertijd voor te zorgen dat de omgeving voor zijn werknemers in ieders voordeel is.

"De verschillende uitdagingen en kansen die zich aandienden, hebben de groep goed gepositioneerd om toekomstige obstakels op een snelle en efficiënte manier het hoofd te bieden."

Publicatiedatum: