Lidl GB investeert € 4,5 mld

VK: Asda dreigt te staken vanwege plannen waarbij duizenden banen verloren dreigen te gaan
Asda wordt geconfronteerd met het vooruitzicht op stakingsacties tenzij het aanzienlijke concessies doet aan zijn zogenaamde "efficiëntie"-plannen die duizenden banen op de tocht zetten, zo heeft een vakbondsbron aan Sky News laten weten.
Bron: news.sky.com 

VK: Amazon opent nieuwe Fresh-supermarkt in Monument
Amazon heeft een nieuwe Amazon Fresh-winkel geopend in Londen, als toevoeging aan zijn keten van 19 winkels in het Verenigd Koninkrijk. De winkel is gevestigd in 20 Gracechurch Street in Monument, opent zijn deuren om 7 uur 's ochtends en sluit om 23:00 uur en is zeven dagen per week geopend. De winkel biedt levensmiddelen zoals vlees, gevogelte, vis, zuivel, fruit, groenten en bakkerijproducten en serveert de hele dag door warm eten en on-the-go-maaltijden voor ontbijt, lunch en diner.
Bron: grocerygazette.co.uk 

Spar-winkel in Ayr in Schotland heropent met nieuwe look
Niet ver van het kruispunt van Holmston Drive en Hillfoot Road in Ayr, Schotland, vierde Spar Hillfoot Road zijn heropening na een uitgebreide verbouwing. Steve Irons van Spar Schotland: "Onze ambitie is om alles aan te bieden wat onze buren in onze gemeenschap zouden verwachten in hun lokale winkel. De nadruk is gelegd op het verbeteren van ons aanbod van koelproducten, groenten en fruit, snacks en het niet-gekoelde assortiment om aan alle maaltijdbehoeften te voldoen."
Bron: spar-international.com 

Lidl GB investeert € 4,5 mld in Britse voedingssector in 2023
De Britse tak van de Duitse discounter Lidl zegt dat het in 2023 € 4,5 mld zal investeren in Britse levensmiddelenbedrijven, omdat het zijn bestedingsplannen versnelt. In 2019 beloofde Lidl GB om van 2020 tot 2025 € 17 mld te investeren in de Britse voedingssector. Het nieuwe cijfer zal naar verwachting € 19 mld bedragen.
Bron: reuters.com 

VK: Iceland-baas stapt niet op bij supermarkt indien hij wordt verkozen tot parlementslid
De bestuursvoorzitter van Iceland, Richard Walker, houdt vol dat hij niet zal opstappen bij de leverancier van diepgevroren producten als hij wordt verkozen tot parlementslid. Walker beschreef de beweringen als "lachwekkend" en voerde aan dat "veel parlementsleden een tweede baan hebben". Hij vertelde aan This is Money: "Ik denk dat het belangrijk is dat mensen weten hoe de buitenwereld is, hoe het is om de lonen op vrijdag te betalen. Ik zal alles geven, maar wat Iceland betreft, verandert er niets. Het is belangrijk dat de politiek mensen heeft die niet alleen in de Westminster bubbel zitten."
Bron: grocerygazette.co.uk 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.