Carrefour plant Belgische expansie via franchising

VK: Amazon Fresh opent kassavrije supermarkt in Croydon na sluiting Dalston
Na het nieuws dat Amazon Fresh zijn vestiging in Dalston, Londen, in het weekend heeft gesloten, minder dan 18 maanden na de opening ervan, is op 24 januari een nieuwe kassavrije Amazon Fresh c-store geopend in Croydon, Londen. De nieuwe winkel in Unit 1, Ruskin Square is geopend van 7.00 tot 23.00 uur, zeven dagen per week.
Bron: talkingretail.com 

Carrefour plant Belgische expansie via franchising
Door het verlies van zijn belangrijkste franchisepartner in België zag Carrefour 86 supermarkten of bijna een vijfde van zijn Carrefour Market-winkels naar zijn Franse rivaal Intermarché gaan. Toch is CEO Geoffroy Gersdorff niet al te zeer verontrust door deze tegenslag. "Dit biedt kansen voor toekomstige uitbreiding," vertelde hij aan La Libre.
Bron: retaildetail.eu 

België: Delhaize werkt samen met duurzame start-up Kazidomi
In zes onafhankelijke supermarkten en op zijn webshop start Delhaize met de verkoop van toppers van de duurzame webshop Kazidomi. Als de test een succes blijkt, volgt mogelijk een uitbreiding naar meer winkels.
Bron: retaildetail.eu 

Spar Noorwegen werkt samen met voedselblogger aan weekmenu tegen voedselverspilling
Spar Noorwegen werkt samen met een van de populairste foodbloggers van het land aan een weekmenu zonder voedselverspilling. De Spar-organisatie daagde Marit Røttingsnes Westlie, beter bekend als de foodblogger Mrs Timian, uit om een inspirerend weekmenu zonder voedselverspilling te creëren.
Bron: spar-international.com 

Nederland: GreenSwapp wil het uitzoeken van de klimaatimpact van een zak chips net zo eenvoudig maken als het maken van een foto
Terwijl de klimaatimpact van onze voeding eindelijk het hoofdpodium heeft gehaald als onderwerp op de meest spraakmakende top ter wereld, heeft de gemiddelde mens geen idee hoe goed of slecht die zak chips of dat blikje frisdrank is voor het milieu. Een Nederlandse start-up genaamd GreenSwapp wil dat veranderen door informatie over het klimaateffect van praktisch elk CPG-product direct beschikbaar te maken voor iedereen die zijn technologie gebruikt.
Bron: thespoon.tech 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.