Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Deal Jan Linders/AH:

Marktdominantie voor AH in Limburg, Jan Linders spreekt van 'grootste overname'

Nu het stof van het verrassende huwelijk tussen Jan Linders en Albert Heijn is neergedwarreld komen de achtergrondverhalen los. Directeur Ferry Moolenschot van Jan Linders spreekt over 'de grootste overname in de geschiedenis' van het bedrijf, in een gesprek dat twee dagen na de deal plaatsvond met Distrifood. "Dit is niet alleen de grootste investering in onze geschiedenis, maar ook de grootste overname. We zetten een enorme stap om door te kunnen met ondernemen. Wij handelen uit kracht", aldus de Jan Linders-ceo.


Ferry Moolenschot (Jan Linders) en Marit van Egmond (Albert Heijn) beklonken afgelopen woensdag 14 december officieel de franchise-deal tussen de twee supermarktformules.

Albert Heijn poetst een 'witte vlek' weg in de provincie Limburg. Dankzij de franchiseconstructie komen er in Limburg één keer 32 winkels bij, inclusief AH To Go’s en XL’s en exclusief de Jan Linders winkels die worden verkocht. Na ombouw van Jan Linders naar AH komt het totaal aantal AH-vestigingen op 76. Jumbo wordt dan in Limburg nummer 2 met 48 supermarkten en PLUS met 42 supermarkten nummer 3, blijkt uit gegevens van Distrifood Dynamics.

Klik hier voor het hele interview met Ferry Moolenschot.

Klik hier voor het artikel over marktdominantie van Albert Heijn in Limburg.

Publicatiedatum: