Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Binnenstebuiten bezoekt saffraanteler

Chef-kok Leon Mazairac pakt groots uit voor een voorgerecht van het BinnensteBuiten-kerstmenu. Voor een uniek ingrediĆ«nt gaat hij naar BelgiĆ« waar Marc en Linda een saffraanboerderij hebben. 


foto: Facebook Belgische Saffraan

Klik hier om de uitzending te bekijken

Publicatiedatum: