Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Doorstart voor Zeeuwse prijsstunter

Winkels Fruitshop in Goes en Kapelle kunnen weer open, Middelburg blijft gesloten

Het eind november failliet verklaarde Fruitshop kan een doorstart maken en kan klanten in hun winkels in Goes en Kapelle weer verwelkomen. De winkel in Middelburg blijft echter gesloten. Ook is het bedrijf straks weer te vinden op de weekmarkten in Middelburg en Vlissingen.


Vullen van de winkels Fruitshop kan straks weer beginnen, archieffoto Facebook Fruitshop 

Eigenaar Michael de Visser had al aangegeven graag door te gaan. Fruitshop is een familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar bestaat en dat bedrijf wil hij graag in leven houden. Ook klanten gaven aan de Fruitshop-winkels enorm te missen. 

Het faillissement was een samenloop van omstandigheden: coronacrisis en oplopende kosten. Die voor transport verdubbelden, de kosten voor gas, licht en water werden 3 keer zo hoog. Fruitshop is een prijsstunter en kon niet meegaan in die kostenstijging. 

Bij de doorstart moet Fruitshop afscheid nemen van 22 van de oorspronkelijk 53 mensen die in dienst waren. De winkel in Middelburg blijft gesloten.

Publicatiedatum: