Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Premium Exotic Box als Kerstgeschenk

Kerst is een tijd van geschenken. Aan de mensen die we waarderen tonen we onze genegenheid met een cadeau. En net zoals in andere landen als China, waar kersen cadeau doen een symbool van vrijgevigheid is, is fruit ook in Europa een mooie optie voor een leuk, lekker en waardevol geschenk. 

"Onze Premium Exotic Box maken we nu al zo’n 4 jaar", vertelt Agustín Ceres, een verkoper van Frunet, een bedrijf uit Málaga. "Het concept zag het licht toen we dieper gingen nadenken over wat we eigenlijk al lang met Kerst doen: een geschenk geven aan onze klanten. Dus waarom hen niet een selectie van onze beste producten aanbieden? Een vliegtuigananas van onze eigen plantages in Costa Rica, speciaal geselecteerd op kleur en zoetheid, en drie Peruaanse vliegtuigmango's van onze teeltbedrijven in Tambogrande, Piura."

"Het eerste jaar was er een zeer positieve feedback van onze klanten, en sommigen vroegen ons of ze de geschenkdozen konden kopen. En zo rijpte dus het idee om ze op de markt te brengen. Tegenwoordig verkopen we de dozen in heel Europa."

"De Premium Exotic Box is een editie die speciaal voor de kerstperiode is ontworpen. De verpakking heeft eenvoudige en elegante zwarte tinten en kan worden hergebruikt als opbergdoos. Ze bevat twee magnetische flappen waarop in het Spaans en het Engels de herkomst en het verhaal van de ananas en mango’s worden beschreven."

Geïnteresseerden in de Premium Exotic Box kunnen deze op verzoek kopen, vertelt Javier. "Aan onze vaste ananas- en mangoklanten communiceren we rechtstreeks wanneer deze speciale kersteditie beschikbaar komt. Andere geïnteresseerden om ze aan hun klanten te verkopen, moeten contact met ons opnemen, want de ananas en mango's in de Premium Exotic Box worden speciaal geselecteerd en de dozen worden alleen op verzoek klaargemaakt."

"Met de Premium Exotic Box wordt een fruitdoos een bijzonder cadeau", besluit Agustín.

Voor meer informatie:
Frunet
Crta. de Algarrobo km 2,5
29750 Algarrobo (Málaga) - Spanje
Tel: +34 952 527 510
[email protected]
www.frunet.net

Publicatiedatum: