Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Boeren en tuinders pakken uit met kerst

Boeren en tuinders pakken ook dit jaar uit met kerst. In het hele land worden in de decembermaand sfeervolle activiteiten georganiseerd. Boeren en tuinders willen hiermee voor een lichtpuntje zorgen in deze tijd. Het is dit jaar de derde editie van ‘boeren en tuinders pakken uit met kerst’. Het initiatief is gestart tijdens de Kerst van 2020 om voor vrolijkheid te zorgen in coronatijden. 

Niet alleen boeren en tuinders, maar veel mensen hebben het op dit moment zwaar. Het evenement is een initiatief van LTO Noord, ZLTO, Boert Bewust en Team Agro NL. 

Boeren en tuinders door heel Nederland organiseren in december kerstactiviteiten voor iedereen, van jong tot oud. Van verlichte boerderijroutes en verlichte trekkeroptochten, tot biggen knuffelen en winterlichtwandelingen. Er is van alles te zien en te beleven op het verlichte platteland in de decembermaand. Ook in de eerste weken van januari zijn er nog meerdere activiteiten.


 
Lichtpuntje
Dirk Bruins, voorzitter LTO Noord: "Boeren en tuinders gaan natuurlijk door een zware tijd. Toch proberen we er het beste van te maken. En willen we ons steentje bijdragen in Nederland. De sfeer is namelijk nog steeds somber. Op het platteland, maar ook op vele andere plekken, nu alles steeds duurder wordt. Wij willen daarom de mensen in Nederland opvrolijken. Met onze acties willen wij letterlijk en figuurlijk voor een lichtpuntje zorgen."


 

Aanmelden
Op www.boerenentuinderspakkenuit.nl kun je zien waar welke activiteiten georganiseerd worden en kun je je eenvoudig aanmelden.

Voor meer informatie:
Boeren en tuinders pakken uit 
[email protected]
www.boerenentuinderspakkenuit.nl


Publicatiedatum: