Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sligro brengt beste bod uit op Belgische vestiging van Metro

VK: Morrisons eigenaar maakt weg vrij voor vertrek veteraan CEO Potts
Clayton Dubilier & Rice werkt samen met headhunters Egon Zehnder om een opvolger te vinden voor de langjarige CEO van Morrisons, David Potts, zo heeft Sky News vernomen.
Bron: news.sky.com 

Hof: Bod Sligro beste optie voor Metro
De Handelsrechtbank van Antwerpen is het eens met de stelling van de vakbonden dat de Nederlandse groothandel Sligro het beste bod heeft uitgebracht op de Belgische tak van Metro. Een concurrerend bod van de huidige CEO Vincent Nolf zou te ver onder de werkelijke waarde van de betrokken winkels liggen. Uiterlijk woensdag volgt een beslissing. De rechtbank boog zich over de vier biedingen op Makro Cash & Carry België: de kandidaten kregen de gelegenheid hun zaak te verdedigen, in aanwezigheid van de vakbonden en honderden werknemers. Nolf kreeg enkele bijzonder kritische vragen over zijn plan voor een management buy out, meldt de Belgische zakenkrant De Tijd.
Bron: retaildetail.eu 

Delhaize Servië organiseert nationaal voedselfestival
Delhaize Servië (DS) organiseerde het "National Food Festival" op de beurs van Belgrado om enkele van zijn lokale partners in de kijker te zetten en de laatste ontwikkelingen in de retailmarkt te bespreken. Delhaize Servië, onderdeel van Ahold Delhaize, is de grootste winkelketen in Servië, met meer dan 450 winkels in het hele land, die werk bieden aan meer dan tienduizend mensen en maandelijks meer dan 1,2 mln Servische consumenten bedienen.
Bron: agroberichtenbuitenland.nl 

Publicatiedatum: