Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"De winkel beweegt mee met de drukte van het seizoen"

Nieuwe enthousiasteling gezocht voor De Bionier op Terschelling

Tholen - Na een dag hard werken in je eigen natuurvoedingswinkel even lekker uitwaaien op het strand? Het kan op Terschelling. Sanna Copini heeft na lang wikken en wegen besloten om De Bionier in de verkoop te zetten. "Ik hoop gewoon dat er iemand komt die het helemaal te gek vindt. Die droomt van een winkel op deze unieke plek. Dan hebben we een win-win-situatie. Ik heb het met liefde opgezet en dan kan ik het doorgeven aan iemand die hier ook heel blij van wordt. En dan kan ik weer iets anders gaan doen. Dat is wel de ideale situatie", aldus Sanna.

De Bionier. 

Sanna zag zes jaar geleden een kans liggen op Terschelling voor een natuurvoedingswinkel met een uitgebreid assortiment van lokale, ofwel eilander, producten. Ze begon met veel enthousiasme De Bionier. En met succes, de winkel loopt goed en heeft heel veel vaste klanten. "De Bionier beweegt mee met de drukte van het seizoen en dat zie je ook terug in het klantenbestand. Tot onze vaste klanten behoren heel veel eilanders, maar ook een grote groep mensen mensen die hier een huisje hebben. Echt de rustzoekers. Die komen van de boot af eerst even boodschappen bij me doen. En dan heb je de badgasten die 1 of 2 keer per jaar komen. Toeristen weten De Bionier ook zeker te vinden. En het mooie daarvan is: 90 of 95% van de toeristen komt altijd terug naar Terschelling."

Waarom heeft ze besloten om de winkel te koop te zetten? "Het feit dat er nog veel meer dingen zijn die ik leuk vind om te doen gaf voor mij de doorslag. Ik run de winkel met heel veel plezier, maar een bedrijf als dit slokt je zo op. Ik voel dat het tijd is voor een nieuwe uitdaging." Een bedrijfsleider zoeken zag ze niet zitten. "Dan ben je nog steeds op de achtergrond bezig en ik wil het dan toch graag op mijn manier doen."

Sanna in de winkel.

Ze geeft aan dat ze voor alle constructies openstaat. "We kijken in overleg naar wat de beste constructie is. Men kan het winkelpand bijvoorbeeld van ons huren of het gehele pand kopen. Wij wonen nu zelf boven de winkel, maar wij kunnen verhuizen indien dat gewenst is."

Klik hier voor meer informatie.

Voor meer informatie:
Sanna Copini
De Bionier
Burgemeester Reedekerstraat 8
8881 CA West-Terschelling
06 41400403
[email protected] 
www.debionier.nl