Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Compactere casepacker voor aardappelen, wortelen, uien en salades

De nieuwste case packer van Lan Handling Technologies heeft een nog compactere footprint gekregen. Naast de hoge capaciteit (tot 160 trays per minuut) en de nauwkeurige productplaatsing door de 6-assige robotarm levert het nieuwe design belangrijke voordelen op.Praktische voordelen
De hoogte en breedte van de robotcel zijn grondig verkleind waardoor deze machine moeiteloos is in te passen in bestaande fabrieken met een beperkt beschikbare vloeroppervlakte of hoogte. Voordelen zijn onder andere vereenvoudigd transport op locatie door bestaande loopdeuren en de plaatsing van deze compacte case packer op of onder een mezzanine. Daarnaast is ook de besturingskast beter bereikbaar door plaatsing op werkhoogte.

Aardappelen, wortelen, uien en salades
De case packers van Lan Handling worden ingezet voor een breed productassortiment: flowpacks, netten, zakken, top sealed en vacuum verpakkingen kunnen zowel in kratten als dozen geladen worden. Afhankelijk van het producttype, wordt de robot tool uitgevoerd met vacuĆ¼m of mechanische grijpers.

Voor meer informatie:
Vera de Winkel
Lan Handling Technologies
+31 (0)6 48 50 61 00
vera.dewinkel@lanhandling.com 
www.lanhandling.com 

Publicatiedatum: