Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

100% vegetarisch verspakket voor pesto

Europe Retail Packing in Poeldijk heeft een verspakket voor pesto op de markt gebracht voor het feestseizoen. Het pakket bevat verse ingrediënten van topkwaliteit, zoals basilicum, olijfolie, pijnboompitten en andere noten, Parmezaanse kaas en verse knoflook.
  

Voor de bereiding van de pesto is in totaal 2 minuten nodig, het resultaat is 165 gram heerlijk verse en gezonde pestosaus. De pakketten hoeven niet op een speciale manier bewaard te worden, maar gewoon op kamertemperatuur.

Omer Kamp van Europe Retail Packing (ERP): "Sommige gezonde en voedzame producten zijn zonder twijfel ongelooflijk smakelijk. Er is dan ook een hoge vraag naar, zelfs bij peuters van 3 jaar en ouder..."

Raymond Van Der Burgh van ERP zegt dat pesto typisch zo'n product is. "Deze saus is opmerkelijk en zo eenvoudig te maken, dat deze altijd terug te vinden is in keukens en restaurants. Het is op verschillende manieren te gebruiken, waardoor het een van de meest veelzijdige ingrediënten is in de huidige culinaire wereld."

ERP is talloze uren bezig geweest met het ontwikkelen van hun eigen pesto voor de markt. "We hebben daarbij gebruik gemaakt van onze uitgebreide ervaring in de AGF-sector, zodat we de beste ingrediënten met elkaar konden combineren. We hebben er dus bijvoorbeeld voor gekozen om basilicumvariëteiten met een hoger brix-niveau te gebruiken zonder houtachtige vezels. De juiste combinatie van deze producten zorgt ongetwijfeld voor een uitmuntende smaak en textuur," zegt Wessel Prins van ERP.

ERP zegt dat pesto ook gezondheidsvoordelen biedt naast de smaak. "Er zijn mensen die bang zijn voor het hoge gehalte calorieën en vet in pesto, maar dit is onverzadigd vet en bevat daarom veel gezondheidsvoordelen en antioxidanten," zegt Kamp.

Commerciële voordelen voor pesto
ERP richt zich op een continue levering van producten: "We hebben de producten verdeeld over verschillende geografische locaties, zodat het aanbod altijd stabiel is, 365 dagen per jaar, zonder uitzonderingen. Dit product moet steeds verkrijgbaar zijn. Het is geen seizoensuitspatting, maar moet juist een belangrijk standaardproduct worden," zegt Van der Burgh. De verpakking voldoet aan de meeste vereisten voor milieu- en voedselveiligheid en volgens Steenbergen staat het volledige verpakkingsproces onder strikt toezicht.

"In het nieuwe jaar kun je jezelf het beste verwennen door gezond te blijven en als je dat op een leuke manier kunt doen, dan zijn we geslaagd," zegt Steenbergen.

Voor meer informatie:
Omer Kamp
Europe Retail Packing B.V.
Tel: +31 174 282 510
Omer@erpnl.nl   
www.erpnl.nl 

Publicatiedatum: