Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
8, 9 en 10 november 2023

Nationale Landbouw Vakbeurs op TT Circuit Assen

Op woensdag 8, donderdag 9 en vrijdag 10 november 2023 vindt de Nationale Landbouw Vakbeurs plaats op het middenterrein van TT Circuit Assen. De Hospitality Area van het circuit wordt speciaal voor deze beurs ingericht als beursterrein. Om ook buitenlandse bezoekers kennis te laten maken met het complete Nederlandse agrocomplex, is er de extra titel All Holland Agricultural Show aan toegevoegd, zo meldt de organisatie.

De eerste Landbouw Vakbeurs werd in 1985 georganiseerd in Oost-Nederland door Gerard Stamsnijder. Vanaf 2009 vond de editie van de Landbouw Vakbeurs plaats in de toenmalige TT Hall in Assen. De laatste editie van de Landbouw Vakbeurs was goed voor 280 deelnemende bedrijven en ca. 25.000 bezoekers. "Door het hele Nederlandse agrocomplex op één locatie te presenteren wordt de impact en het belang er van voor Nederland in beeld gebracht."

Stamsnijder reageert verheugd: "TT Circuit Assen heeft alles in huis om de groei-ambities van de All Holland Agricultural Show waar te maken."

De beurs is dagelijks geopend van 13:00 uur tot 22:00 uur. Rondom de beurs worden meerdere bijeenkomsten, presentaties en congressen georganiseerd.

Voor meer informatie:
www.landbouwvakbeurs.nl 

Publicatiedatum: