Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Julien Cremer, Sud ImpEx:

Argentijnse kersenseizoen van start

Onlangs zijn de kersen uit Argentinië aangekomen bij het Franse Sud ImPex, specialist op het gebied van het verzenden van Spaanse en Franse AGF-producten en gevestigd op Marché Saint-Charles. Het bedrijf, dat zich voornamelijk richt op kersen uit Patagonia, is begonnen met het verzenden van de Royal kersen en krijgt binnenkort de Brooks kersen geleverd. "We beginnen met de 26/28/30/32-maten, met vroege en lekkere rassen." Om zo goed mogelijk aan de kwaliteitseisen van onze klanten te voldoen, worden de off season-kersen van de kwaliteit Extra (een kwaliteit die erom bekend staat resistent te zijn voor plagen en ziekten), per vliegtuig vervoerd. Ze per vliegtuig vervoeren zorgt ervoor dat het fruit pas vlak vóórdat ze rijp zijn hoeven te worden geplukt", vertelt directeur van Sud ImPex, Julien Cremer.

Stabiele, hoge prijzen
"De prijs voor de eerste aangekomen kersen zijn – vanwege het vervoer per vliegtuig – hoog. En hoewel de prijzen van ingevoerde producten als gevolg van de inflatie over het algemeen stabiel hoog blijven, zijn kersen essentiële luxeproducten voor de winter geworden. Tussen oktober en februari importeert Frankrijk daarom zelfs een hoeveelheid off season kersen van tussen de 400 en de 500 ton.

Voor meer informatie
Alvaro de Oliveira 
Sud ImpEx
Tel.: +33 (0)6 38 79 63 32
[email protected] 
sudimpex

Publicatiedatum: