Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Manter, Solidtec en Sarco Packaging samen in startblokken voor Interpom

"Het verpakkingsproces automatiseren scheelt tijd én geld"

Op 27, 28 en 29 november 2022 brengt Interpom in Kortrijk de top van de aardappelindustrie weer samen. Manter, Solidtec en Sarco Packaging demonstreren diverse weeg- en verpakkingsmachines en laten unieke verpakkingsoplossingen zien.Het verpakkingsproces automatiseren scheelt tijd én geld
Tijdens Interpom laten alle drie de bedrijven hun expertise zien op het gebied van wegen, verpakken en automatiseren. De aanwezige productspecialisten zijn de brug tussen techniek en praktijk. Kennis en advies overdragen is daarin het belangrijkst. Bijkomend voordeel is dat Sarco voor de BeNeLux beschikt over het agentschap van zowel Manter als Solidtec. Hierdoor heeft de klant één aanspreekpunt voor realisatie en onderhoud.

Sarco Casepacker
Door Sarco worden de mogelijkheden van Casepacken uitgelicht. De Egatec BD-606 belader zal deze dagen worden gedemonstreerd. Deze machine verpakt het product in doos of krat door het als het ware in de gewenste positie te laten vallen. De lege dozen worden automatisch naar de vulpositie onder de cassette getransporteerd.

Daarna wordt de cassette heen en weer bewogen om met het product verschillende patronen te creëren in één of meerdere lagen. Het is mogelijk om meerdere producten tegelijk te storten, wat zorgt voor een snelle en precieze plaatsing van de producten in doos of krat.

Manter AutoPack
Manter presenteert de vernieuwde AutoPack HS (High Speed), een combinatie van een Bag Placer HS en een SemiPack+. Gezamenlijk is het een volautomatische verpakkingsmachine voor het verpakken van grotere hoeveelheden aardappelen en uien in jute-, papier- en netzakken. De nieuwe generatie blinkt uit in capaciteit, betrouwbaarheid en bedieningsgemak. De AutoPack HS heeft een capaciteit behaald tot 20 zakken à 25 kg per minuut. Met deze snelheden is Manter ongeëvenaard.

Solidtec Palletiseren
En last but not least: Solidtec laat op het gebied van palletiseren de mogelijkheden zien met de Dual Infeed Manipulator. De symmetrische constructie maakt het mogelijk de manipulator, om en om, van beide zijden te beladen. Deze methode bespaart u de tijd dat de manipulator terug moet draaien vanuit een 180 graden rotatie.

Een ander groot voordeel is dat hierdoor ook de slijtage en onderhoudsinterval gereduceerd worden. Alle bij elkaar dus een mooie ontwikkeling die grote voordelen biedt op zowel capaciteit alsook levensduur.Manter, Solidtec en Sarco zijn op de Interpom in Kortrijk te vinden op stand 478. Registeren kan via https://interpom.tickets.kortrijkxpo.com/  met kortingscode MANT2022

Voor meer informatie:
Sarco Packaging
Rondgang 21
5311 PB Gameren
+31 (0)418 56 25 53
info@sarcopackaging.com   
www.sarcopackaging.com   

Publicatiedatum: