Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Transportbedrijf T. Vreugdenhil en D. Zonneveld transport bundelen krachten

Transportbedrijf T. Vreugdenhil in De Lier en D. Zonneveld transport in Maasdijk hebben besloten om een verregaande samenwerking aan te gaan. Donderdag 2 november zijn hiervoor in het kantoor van Transportbedrijf T. Vreugdenhil b.v. in De Lier de contracten getekend. Beide bedrijven gaan in de toekomst verder onder de naam Transportbedrijf T. Vreugdenhil.

"De eerste gesprekken tussen ons dateren van mei 2022", zegt Ton Vreugdenhil. "Als bedrijven kennen we elkaar al enige tijd. Steeds meer kwamen we tot de ontdekking dat we bij elkaar zouden passen en elkaar prima aanvullen qua dienstverlening. Dit heeft geresulteerd in deze bundeling van krachten, waar we heel blij mee zijn."

Kracht
Ook Peter van Velden van D. Zonneveld transport b.v. heeft een uitstekend gevoel over de verregaande samenwerking tussen beide partijen, die ontstond vanuit kracht. "We leven in een tijd van schaalvergroting", zegt Van Velden. "Dat betekent dat je daar als transportonderneming in mee moet kunnen gaan. Omdat beide partijen een enorme ervaring hebben, wel meer dan 130 jaar, en kerngezond zijn, ontstaat nu een uitstekend functionerende transportonderneming die nóg beter kan voldoen aan de wensen en eisen van de markt: snel, betrouwbaar en flexibel transport in tal van disciplines! Zoals onze specialiteit gekoeld agrarisch vervoer, maar ook vervoer van en met containers, bulk, schuifzeil, open trailer en koerier transporten." Beide ondernemingen beschikken over een up-to-date ICT-omgeving, zodat alle auto’s realtime kunnen worden gevolgd. Administratieve processen zijn geautomatiseerd. Tevens zijn beide bedrijven BRC- en QS-gecertificeerd.

Cijfers
Transportbedrijf T. Vreugdenhil b.v. beschikt door de samenwerking in één klap over 80 eenheden. Het aantal personeelsleden groeit naar 90. De samenwerking heeft geen gevolgen voor kantoormedewerkers en chauffeurs. Sterker nog, in de nieuwe constellatie ontstaat door de ruimere mogelijkheden volgens Vreugdenhil en Van Velden zelfs méér ruimte voor een optimalisering van de gezonde en fijne werksfeer binnen beide bedrijven, die past bij de moderne tijd. Dat betekent dat de transportonderneming een aantrekkelijk alternatief is en blijft voor bestaande én nieuwe chauffeurs.

Zonnig
"Je zou kunnen zeggen dat twee gezonde Westlandse bedrijven samen met hun medewerkers, relaties en leveranciers een zonnige toekomst tegemoet rijden", aldus Vreugdenhil en Van Velden.

Voor meer informatie:
T. Vreugdenhil
Ton Vreugdenhil
Mob: 06-558 144 33
www.t-vreugdenhil.nl 

Publicatiedatum: