Total Produce UK wordt Dole UK

30 juli 2021 was een grootse dag voor Total Produce plc en Dole Food Company. Beide bedrijven creëerden toen een nieuwe wereldleider in groenten en fruit, Dole plc, met hoofdkantoor in Dublin en notering op de New York Stock Exchange.

"We zijn verheugd aan te kondigen dat Total Produce UK zich zal voegen bij de Ierse en Scandinavische tak en ook bij het exotische segment van de groep door haar activiteiten in het Verenigd Koninkrijk te rebranden en zo de nieuwe identiteit van de bredere groep aan te nemen. Total Produce UK wordt op maandag 7 november Dole UK."

Mark Owen, directeur van Dole UK, is enthousiast over de kansen die deze transitie met zich meebrengt: "Deze rebrand zal goed weerspiegelen wat onmiskenbaar een belangrijke mijlpaal in onze ontwikkeling is. Onze combinatie met Dole maakt van ons niet alleen een meer wereldwijd bedrijf, maar ook een betere partner in groenten en fruit. De kracht van Dole als teler positioneert ons als een echt verticaal geïntegreerd bedrijf."

"Ons engagement tegenover bestaande teeltpartners, zowel lokaal als wereldwijd, blijft ongewijzigd, en onze invloed "Van boer tot bord" zal ons in staat stellen de beste duurzame teeltpraktijken in de wereldwijde toeleveringsketen te garanderen. Ons iconische Dole®-merk, 's werelds grootste AGF-consumentenmerk, zal bovendien een belangrijk brandpunt vormen voor innovatie en nieuwe productontwikkeling. We kijken ernaar uit om de voordelen van deze ontwikkelingen de komende maanden en jaren te delen met onze leveranciers en klanten."

Wat de praktische en administratieve aangelegenheden betreft, zal de overgang naar Dole UK naar verwachting een minimale operationele impact hebben. De wijzigingen betreffen uitsluitend de bedrijfsnaam. Contactgegevens, registratie- en btw-nummer, factuur- en bankgegevens, bedrijfsbeleid en bestaande handelspraktijken en -voorwaarden blijven onveranderd. Hoewel leveranciers en klanten al geïnformeerd werden over deze overgang, kunnen vragen daaromtrent steeds gericht worden aan het overgangsteam van Dole UK via transition@totalproduce.com.

Hoewel de praktische aspecten van de rebrand duidelijk zijn, wil Owen niettemin graag nog even stilstaan bij de beslissing. "Onze reis is al heel opmerkelijk geweest: van een bescheiden lokale groothandel in Ierland tot de nieuwe wereldleider in groenten en fruit. Groei zit in ons DNA. Het managen van verandering is voor ons een tweede natuur. De overgang naar Dole UK is slechts het volgende hoofdstuk in een ongelooflijk succesverhaal en het toont onze vastberadenheid om nog verder te bouwen en om de producten en diensten die we op de markt aanbieden te blijven verbeteren."

Voor meer informatie:
Vincent Dolan
Dole plc
Tel: +353 1 887 2600 (Ierland)
Mob:+353  86 8204936
vincent.dolan@doleireland.com 
www.doleplc.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.