Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

HZPC opent haar deuren tijdens Potato Days 2022

Op 9, 10 en 11 november opent HZPC in Joure, en online, haar deuren voor iedereen met passie voor de aardappel. "Tijdens de Potato Days 2022 gaan we in gesprek over de uitdagingen op het gebied van voedselzekerheid en duurzaamheid, nu en in de toekomst. En over hoe wij als aardappelsector samen een belangrijke bijdrage kunnen leveren. Vol trots laten we je dan ook kennismaken met onze meest veelbelovende rassen en innovatie", aldus HZPC.

Gezond voedsel én een gezonde planeet
Tijdens de online opening van de Potato Days 2022 op woensdag 9 november nodigen host Annemarie van Campen en Gerard Backx (CEO HZPC) de gasten uit om hun visie over bijdragen aan gezond voedsel en een gezonde planeet met iedereen te delen.

No time to waste
"Het is nodig dat we in de hele sector samenwerken om oplossingen te vinden voor de toekomst. In de strijd tegen honger en klimaatverandering, is er namelijk geen tijd te verliezen. Het is de rode draad van het veelzijdige en boeiende programma tijdens de opening. Met een key note van Katrien Descheemaeker, Professor Plant Production Systems aan Wageningen University & Research (WUR) en een paneldiscussie met Andries Middag (CEO Vavi), Elisabete Coutinho (verpakker CALCOB in Portugal) en Robert Graveland (directeur HZPC Research) over droogte en hoe we die samen het hoofd kunnen bieden."

Iedereen welkom
Tijdens de Potato Days 2022 is er veel aandacht voor de nieuwe aardappelrassen die HZPC heeft ontwikkeld. In de openingsshow laat Michiel ten Duis (marketing manager HZPC) iedereen kennismaken met de krachten van de duurzame rassen Camelia en Quintera. Op donderdag 10 en 11 november is men welkom op het hoofdkantoor van HZPC in Joure om zelf te kijken, voelen én proeven hoe HZPC met duurzame rassen haar steentje wil bijdragen aan een meer duurzame wereld.

Het webinar is online hier te volgen

Voor meer informatie:
HZPC Holding  
+31 (513) 48 98 88
info@hzpc.com   
www.hzpc.com     

Publicatiedatum: