Meer dan 300 exposanten op Interpom 2022

315 exposanten uit 15 landen zullen aanwezig zijn op de Interpom 2022 met een gespecialiseerde aanbod aan producten, machines, diensten, digitale technologie├źn en innovatieve oplossingen voor de volledige aardappelketen. De beurs neemt het volledige complex in van Kortrijk Xpo en alle standen in de 7 beurshallen zijn verhuurd.

"De honger in de sector is duidelijk groot om elkaar opnieuw te ontmoeten en het komende seizoen voor te bereiden. De helft van de exposanten komt uit het buitenland en alle grote merken zijn aanwezig. Er wordt ook opnieuw een sterke groei verwacht in aantal bezoekers t.o.v de (uitzonderlijk uitgestelde) 20ste editie in 2021", aldus de organisatie.

Verder zullen er 21 seminars te volgen zijn gaande van droogte problematiek over prijsinflatie tot ziektebestrijding. "Zo heeft men alle troeven in handen voor een duurzame, verantwoorde en bijgevolg gezonde groei."

Voor meer informatie:
www.interpom.be 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.