Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
150 branchegenoten uit de paddenstoelteelt bijeen

Duitse telers Hessische Pilztage op bezoek bij VeMe Specials en Verbruggen Paddestoelen

Op 25 en 26 oktober nodigde de Hessische staatsspecialistengroep voor paddenstoelenteelt (HLP) deelnemers uit voor de jaarlijkse paddenstoelendagen. Deze keer was de locatie het Fletcher Hotel in Uden, Nederland. Op de tweede dag van het evenement bezochten ongeveer 150 deelnemers de twee bedrijven VeMe Specials in Gemert en Verbruggen Paddestoelen in Erp om te leren over substraatproductie en champignonteelt bij de Verbruggen Groep.

Klik hier voor de fotoreportage.

Net als de BDC-conferentie enkele weken geleden werden ook de Hessische Pilztage gekenmerkt door de alomtegenwoordige uitdagingen, zoals de energiecrisis en de terughoudendheid van de consument om te kopen vanwege de inflatie. Nieuwe processen voor de productie van substraten en sterilisatie zorgen momenteel ook voor opschudding in de paddenstoelensector. Hetzelfde geldt voor de onderwerpen digitalisering en automatisering.

In de loop der jaren zijn de Hessische Pilztage uitgegroeid van een regionaal tot een internationaal evenement, hoewel de DACH-landen en Nederland en België nog steeds het best vertegenwoordigd zijn.

Voor meer informatie:
Hessische Landesfachgruppe Pilzbau (HLP)
Potsdamer Straße 1
D-55294 Bodenheim, Duitsland
[email protected] 
www.Pilzbau.de  

Publicatiedatum: