Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Overnamekandidaat gezocht voor goedlopende speciaalzaak met gezonde cijfers en groeipotentie

Tholen – Het loopt als een tierelier in de winkel van bij Cor van de Polder & dochter in winkelcentrum Hesseplaats in de Rotterdamse wijk Ommoord. Vooral in maaltijden zijn ze groot.

Sinds de sluiting van een nabijgelegen groentewinkel afgelopen augustus is het nog een stuk drukker geworden. “We zijn een van de weinige echte AGF-specialisten in de omgeving. Dit succes is iets waar we jaren naartoe gewerkt hebben en ik zou er nog graag de vruchten van plukken, maar helaas laat mijn gezondheid het niet toe”, vertelt eigenaar Cor van de Polder. Hij voelt zich nog goed, maar is ernstig ziek en daarom is hij dringend op zoek naar iemand die de winkel wil overnemen.

Een grote groep vaste klanten weet de winkel te vinden voor gezond en lekker eten met smaak en de winkel maakt een gezond rendement. De bediende winkel is instapklaar en compleet uitgerust met een snij- en kookkeuken om maaltijden te bereiden. Maaltijden zijn een heel goedlopend product, maar daarnaast biedt de winkel een breed en diep assortiment aan groenten en fruit. Het gaat om een huurpand.

Het is voor Cor een afscheid van ‘zijn kindje’. "Op elk ander moment zou het afscheid heel moeilijk zijn, maar nu zijn andere zaken belangrijker", aldus Cor.

Het gaat om een huurpand. De winkel is instapklaar, dus het bedrijf kan direct voortgezet worden. Het heeft de potentie om verder te groeien, door bijvoorbeeld te leveren aan bedrijven, scholen en restaurants. Dat is namelijk iets wat nu nog niet wordt gedaan.

Overige specificaties:

 • A1-locatie: metrostation Hesseplaats op 1 minuut lopen en gratis parkeren op twee grote parkeerterreinen.
 • Huurpand: huurprijs thans netto huur € 1.812,00, plus servicekosten € 78,52 en promotiebijdrage winkeliersvereniging € 120,66
 • Oppervlakte: 78 m2
 • Zeer goede bedrijfsresultaten. Cijfers in overleg via de accountant.
 • Overname inventaris: stellingen, koeltoonbank, koelvitrines, sapmachine, koelcel, keukenmachines, uitstallingrekken, 3 Digi computerweegschalen, 2 pinapparaten, 2 airco’s, grote snijmachine, schrapmachine en meer.
 • Overname handel, voorraad en verpakkingsmateriaal mogelijk.
 • Inclusief overname Facebookpagina met ca. 500 volgers.
 • Per direct beschikbaar voor overname.
 • Een mee- en inwerkperiode is mogelijk, bijvoorbeeld als het gaat om inkoop of de hulp bij verkoop met o.a. kassasysteem.

Vraagprijs:​

 • Gevuld​ ​met​ ​handel​, ​voorraad​ ​​en​ ​verpakkingsmateriaal:​ ​€​ ​65.000,-
 • Zonder​ handel​, ​voorraad​ ​​en​ ​verpakkingsmateriaal: ​€​ ​55.000,-

Belangstellenden kunnen contact opnemen met

Cor van de Polder
Cor van de Polder & dochter
Hesseplaats 52
Rotterdam
T: 06-22504990
[email protected] 
FB Cor van de Polder en dochter