Teeltbedrijf vindt antwoord op personeelstekort door innovatieve krattenuitvouwlijn

Een oplossing voor het nijpend tekort aan personeel, dat is waar Vergeldt Vegetables met urgentie naar zocht. Door de recente ingebruikname van de innovatieve krattenuitvouwlijn van Reintjes Systems vond de Tienrayse ijsbergsla- en preiteler hierop een passend antwoord, zo meldt het bedrijf.

"Meer dan alleen een oplossing voor het personeelstekort
Medio 2022 nam Vergeldt Vegetables contact op met Reintjes Systems met de vraag of er een passende oplossing gevonden kon worden voor het personeelstekort binnen Vergeldt Vegetables.
Na een aantal goede beeldvormende gesprekken ontwikkelde Reintjes Systems een maatwerk voorstel. Dit voorstel werd al snel omgezet in een opdracht. De ontwikkeling en realisatie van een compleet geautomatiseerde krattenuitvouwlijn werd hierdoor een feit.
Onlangs heeft Vergeldt Vegetables dan ook de totaaloplossing officieel in gebruik genomen.

En daarmee vond de Tienrayse ijsbergsla- en preiteler niet alleen een antwoord op haar primaire vraag (een oplossing voor het personeelstekort). Ook zorgt het bedrijf met behulp van deze totaaloplossing dat de motivatie van haar personeel wordt verhoogd (minder arbeidsintensief werk en een ergonomisch werkklimaat). Daarnaast kunnen de geteelde groenten nóg sneller en verser verwerkt. En dat zorgt op z’n beurt voor een werkomgeving die zowel bijdraagt aan mens, planeet en welvaart."

Voor meer informatie:
Joost Reintjes
Reintjes Systems
Veulenseweg 4C
5809 EL Leunen
+31 (0) 6 43083525
info@reintjessystems.nl 
www.reintjessystems.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.