Hinojosa (Spanje)

"Oplossingen voor logistieke uitdagingen en verspilling in AGF-sector"

De AGF-sector staat momenteel voor verschillende uitdagingen: de kosten moeten lager, het transport moet beter en er moet tegemoet worden gekomen aan de vraag van een steeds minder voorspelbare consument. Verder wordt de sector geconfronteerd met veranderingen in de regelgeving en nieuwe consumententrends gericht op duurzaamheid.

"Op Fruit Attraction 2022 zal Hinojosa een portfolio presenteren dat bijdraagt aan het oplossen van deze uitdagingen en zich aanpast aan de behoeften van de klanten door middel van innovatie, specialisatie en duurzaamheid."

"Het aanbod van het bedrijf wordt gekenmerkt door veelzijdigheid en recyclebaarheid. Hinojosa heeft het breedste gamma kartons en trays voor groenten en fruit op de markt, waardoor het bedrijf een strategische partner is."

Besparing op logistieke kosten en minder voedselverspilling
Hinojosa ontwikkelt al meer dan 75 jaar innovatieve oplossingen om de belangrijkste uitdagingen van voedselproducenten op te lossen, met onder meer reductie van de koeltijd, toename van de transportcapaciteit, optimalisatie van de voedselbewaring en een grotere efficiëntie bij het voorraadbeheer.

Binnen het aanbod dat de groep op Fruit Attraction zal presenteren, vallen de volgende items op:

  • Heat-sealbare kartonnen trays voor groenten en fruit, die de traditionele plastic trays vervangen en een duurzaam alternatief vormen voor de consument.
  • Halopack by Hinojosa: elimineert tot 75% van het plastic voor eenmalig gebruik en stelt consumenten in staat de verpakkingen gemakkelijk te recyclen. Hinojosa is de exclusieve producent van dit innovatieve product in Spanje en Portugal. Het maakt deel uit van de 360 Green Packaging assortiment, speciaal ontworpen voor het transporteren en uitstallen van vers voedsel.
  • Airfruit, S23, S33mx of K33s: gehomologeerde trays die de tijd in de koelkamer en dus het stroomverbruik verminderen. Bovendien besparen ze ruimte in de koudetunnels en tijdens het transport en verbeteren ze de voedselbewaring.

Daarnaast zal het bedrijf een breed assortiment aan kartonnen trays tonen voor verschillende groente- en fruitproducten. Het zijn stuk voor stuk 100% duurzame oplossingen die voldoen aan de nieuwe Europese regelgeving.

"Tijdens de beurs kunnen de geïnteresseerden advies inwinnen bij de verpakkingsexperts van de fabrieken die gespecialiseerd zijn in oplossingen voor de AGF-sector: Hinojosa Packaging Xàtiva, Vegabaja Packaging, Cartonajes Bernabeu, Hinojosa Packaging Córdoba, Hinojosa Packaging Valladolid en Hinojosa Packaging Guadalajara."

Onmiddellijke responscapaciteit
Hinojosa heeft 20 fabrieken en 39 logistieke centra verspreid over de belangrijkste teelt- en afzetgebieden in Spanje, wat de nabijheid van de klant garandeert om dus flexibiliteit in vraag en antwoord mogelijk te maken. Steeds is er een fabriek of logistiek centrum op minder dan 30 km afstand.

Voor meer informatie:
Hinojosa Packaging Solutions
Ctra. de Simat s/n
46800 Xàtiva (Valencia) - Spanje
Tel: +34 962 289 170
www.grupohinojosa.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.