Online veiling bedrijfsbeëindiging Koel- en Vriesbedrijf Nagele bij Troostwijk Auctions

Wegens algehele bedrijfsbeëindiging van Koel- en Vriesbedrijf Nagele  te Nagele worden machines en inventaris geveild bij Troostwijk Auctions. Onder meer stortbunkers, opvoerbanden, pastinaak was- en sorteerlijn en moderne heftrucks worden op dit moment geveild.


Miedema stortbunker

Stortbunkers, pastinaak was- en sorteerlijn en meer
De in totaal 147 kavels bevatten onder andere een Miedema MH 240 1U stortbunker (jaar 2017), Miedema ME 100 opvoer transportband, pastinaak was- en sorteerlijn, Ventri droogwand (jaar 2016), Still RX60-40 vorkheftrucks (jaar 2020 en 2017), heftruck accupakketten, kistenwasmachine, kistenkantelaars, kuubskisten, etc. Bekijk alle kavels hier.


Was en sorteerlijn voor pastinaak

Over de veiling
De online veiling van machines en inventaris uit de bedrijfsbeëindiging van Koel- en Vriesbedrijf Nagele BV te Nagele is op dit moment geopend voor biedingen. De veiling sluit op maandag 10 oktober 2022 om 19.00 uur.


Miedema transportband

Bezichtiging van de kavels is mogelijk op donderdag 6 oktober 2022 van 9:00 uur tot 16:00 uur aan de Eggestraat 37, 8308AB te Nagele (Nederland).  

Klik hier om naar de veiling te gaan


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.