Dole introduceert geschenkdoos

Het internationale groenten- en fruitmerk Dole, dat zich bewust is van de behoefte van de consument aan geschenken tijdens belangrijke feestdagen, introduceerde onlangs verschillende fruitgeschenkdozen en cadeaubonnen voor het Chinese Mid-Autumn Festival, waarbij de sterke feestcultuur in een nieuwe vorm wordt gegoten om tegemoet te komen aan de veelzijdige wensen van de consument op het gebied van geschenken voor het Mid-Autumn Festival.

Gezonde cadeaus
Het Mid-Autumn Festival combineert een reeks gebruiken die de essentie van de Chinese cultuur in de geschiedenis belichamen. Het Mid-Autumn Festival is een kleurrijk en kostbaar cultureel erfgoed geworden met verschillende betekenissen zoals reünie, heimwee of bidden voor een goede oogst en geluk.

Tijdens dit belangrijke festival is het geven van geschenken, naast het bezoeken van familieleden en vrienden, het eren van ouders, het welzijn van werknemers, zaken enz., ook een van de belangrijke aspecten van het Mid-Autumn Festival geworden. Nu de consument voorzichtiger wordt, wordt geleidelijk een eind gemaakt aan overdadige verpakkingen en dure geschenken en kan de consument zich vinden in het "Nieuwe Mid-Autumn Festival Geschenk", dat belang hecht aan praktische bruikbaarheid, gezondheid en kosteneffectiviteit. Dole pleit voor "Sunshine For All" en hoopt dat het Mid-Autumn Festival meer gezinnen trakteert op groenten en fruit van hoge kwaliteit en meer consumenten gezegend zullen worden met een goede gezondheid.

Reünie van het Mid-Autumn Festival; Dole Present Sweet
Uit de vele premium fruitsoorten heeft Dole 5 seizoensgebonden en bij de consument geliefde producten geselecteerd en die in de Mid-Autumn Festival fruit geschenkdoos geïntroduceerd. Het ontwerp besteedt aandacht aan de culturele waarden van de consument, met meer aandacht voor traditionele elementen van het Mid-Autumn Festival. De nieuwe nationale stijl versterkt een gevoel van sfeer en verfijning van het product en heeft een mooie betekenis in elke geschenkdoos, zodat de gever zijn goede wensen kan overbrengen.

Dole granaatappel met zachte pitten
Granaatappel is door zijn mooie betekenis een vertegenwoordiger van het fruit van het Mid-Autumn Festival geworden. De rode vrucht symboliseert een welvarend leven, terwijl de mollige en compacte pitten staan voor meer kinderen. Dole selecteert zachtzadige granaatappelen uit Henan, Yunnan, Sichuan en andere teeltgebieden in China, met een dunne schil, volle pitten die lijken op robijnen.

Dole Autumn Moon Peer
Peren zijn de hoofdrolspelers onder het herfstfruit en van het eten van peren tijdens het Mid-Autumn Festival wordt gezegd dat het bidt voor eenheid en hereniging. Dole selecteert peren in de vorm van een volle maan, met een delicate smaak en een hoge brixwaarde.

Dole Royal Feast Perzik
Als we gelukkig zijn kunnen we, volgens de Chinezen, niet anders dan verlangen naar eersteklas fruit. Met één hap van de Royal Feast Perzik kunnen we de smaak van het leven versterken. De Dole Royal Feast Perzik heeft een uitstekend uiterlijk en is rijk aan geur en vol sap.

Dole Fuji Appel
De eersteklas doos met Fuji appelen straalt de hoop uit dat familieleden en vrienden veilig en beschermd zullen zijn. Dole selecteert rode Fuji appelen die geteeld zijn in een natuurlijke biologische omgeving, met een rijke ervaring in het planten en gestandaardiseerde operationele procedures. Dole controleert streng op de kwaliteit van de appelen, beknibbelt niet op arbeidskosten en selecteert rode Fuji appelen met een goede vruchtvorm en een heldere schil. Rode Fuji appelen zijn knapperig, zoet en sappig/fruitig en hebben een mooie betekenis van vrede en vreugde.

Dole Sweetio Golden Ananas
De Sweetio Golden Ananas geschenkdoos maakt een verrassende terugkeer! De Dole Sweetio Golden Ananas wordt geïmporteerd uit de Filipijnen via een koelketen, waar elke ananas geduldig wacht tot hij natuurlijk rijp is om geplukt te worden. De ananassmaak is rijk en het is een goede keuze voor de pure zoete smaak van fijnproevers.

Cadeaubon bestellen makkelijk vanuit huis uit te doen
Gezien de verschillende keuzes aan Mid-Autumn Festival geschenken, heeft Dole 3 Mid-Autumn Festival geschenkdozen geselecteerd en Mid-Autumn Festival geschenkbonnen geïntroduceerd. Consumenten kunnen deze gemakkelijk inwisselen via het officiële WeChat-account van Dole en kunnen het juiste moment kiezen om de Mid-Autumn Festival geschenkdoos naar hun huis te laten sturen, wat handig en snel is. Om de versheid van het product te garanderen zal Dole het binnen 48 uur na de inwisseling rechtstreeks vanaf de plaats van herkomst verzenden en zal het verse fruit dat net geplukt is aan de consument worden geleverd.

Bron: Dole


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven