Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Brand in Rotterdamse bezorghub van Picnic

Een brand afgelopen zondagochtend in een van de bezorghubs van online supermarkt Picnic zorgt voor een verstoring van de uitlevering in de regio. Een aantal van de elektrische auto hadden in brand gestaan en waren snel uitgeblust door de sprinklerinstallatie. 

Het is de derde brand in acht maanden tijd. Eerder waren er grotere branden in het distributiecentrum Roosendaal en Almelo. De oorzaken daarvan zijn niet bekend. Picnic is wel een onderzoek gestart naar de staat van hun bezorgvoertuigen. "We rijden al zeven jaar zonder problemen met ongeveer hetzelfde type voertuig. We hebben inmiddels zo'n 2.500 wagentjes op de weg en we doen niets anders dan we altijd al deden. Dus daar kan het bijna niet aan liggen. Toch laten we extern onderzoek doen en zijn we ook in overleg met de leverancier", aldus topman Michiel Muller tegen NU.nl.

Bron: Nu.nl

Publicatiedatum: